112

Tyveri fra varebiler i Helsinge

Mellem onsdag klokken 19.00 og torsdag klokken 08.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Pinusvej. Fra bilen blev der stjålet elektrisk værktøj. 

En ukendt gerningsperson borede mellem onsdag klokken 15.30 og torsdag klokken 08.15 hul i døren på en varebil, som holdt parkeret på Elmekrogen. Også fra dette køretøj blev der stjålet værktøj.

Klokken 11.03 indløb der anmeldelse om, at der var stjålet værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Idrætsvej. Det var sket mellem onsdag klokken 14.30 og torsdag klokken 05.30, og indstigningen var sket ved, at der var boret hul ved låsen i varebilens dør. 

En varebil, som havde holdt parkeret på Bymosevej mellem onsdag klokken 14.30 torsdag klokken 07.00, havde også fået opbrudt døren via låsen. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu intet overblik over eventuelle stjålne genstande fra dette køretøj.

Også mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 10.00 var der blevet stjålet værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Lærkevej. Indstigningen var her også sket ved, at der blev boret hul ved låsen på bilens dør.

Der var også stjålet værktøj fra en varebil, som havde holdt parkeret natten over på Lindevej. Her var låsen på døren blevet brudt op for at skaffe adgang til bilen.

Mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 08.00 var der også stjålet værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Jasminvej. Her var døren også blevet brudt op for at skaffe adgang til bilen.

På baggrund af sammenfald i modus samt gerningstidsrum og –sted formodes det, at der er tale om samme gerningsperson til tyverierne. 

Kommentarer