Magaxin

Sådan får du den perfekte haveterrasse

Få ting er bedre end at bruge mange timer udenfor i haven, når solen står højt og vejret er varmt. Derfor har du brug for en god haveterrasse, som kan danne rammen for alle de hyggelige aktiviteter udenfor. I denne oversigt kan du få inspiration til at få den perfekte haveterrasse for dig og familien.

De rigtige fliser

Gode fliser er fundamentet for enhver haveterrasse. Derfor er det en god idé at tænke ekstra godt over, hvilke slags fliser du vil have. Du kan selv vælge at lægge dem eller få BBC Anlæg i Nordsjælland til at klare opgaven for dig. Der er et væld af fliser at vælge imellem, så det er næsten kun dine ønsker og behov, som sætter grænsen. Du kan f.eks. gå med de klassiske rektangulære fliser eller gå med de lidt større og mere moderne kvadratiske fliser.

Et hyggehjørne

Hvis du lige vil gøre lidt ekstra ud af din haveterrasse, kan du dedikere et hjørne til hygge. Det kunne f.eks. være en havesofa, gyngebænk eller måske hængekøjer. Det giver gode muligheder for hyggelige stunder i løbet af de varme sommeraftener eller lange dage i haven. Du kan også gøre det mere børnevenligt og installere en lille sandkasse eller bygge et mudderkøkken. Så kan de små lege og have det sjovt i masser af timer.

Havemøbler

Enhver terrasse har naturligvis brug for havemøbler. Hvor mange forskellige slags møbler som du skal have, kommer naturligvis helt an på terrassens størrelse og dine behov. Du bør dog som minimum have et havebord og nogle stole. Så har du grundlaget for mange hyggelige dage med aftensmad udenfor på terrassen og meget mere. Hvis du vælger havemøbler i træ, bør du passe ekstra godt på dem, da de konstant er udsat for vind og vejr. Møbler i plastik eller aluminium er noget mere hårdføre.

 

Kommentarer