Magaxin

Gør garagen til et lækkert opholdsrum

Artiklen er sponsoreret.

Elsker du at gå og skrue lidt i biler eller motorcykler, eller kunne du bare godt tænke dig, at garagen kunne få lidt flere funktioner, end den har i dag? Så er det måske på tide at kigge på at få den opvarmet. En opvarmet garage betyder blandt andet, at du trygt kan have motorcykler stående i vintermånederne, ligesom det måske bliver et sted, hvor du kan stå og reparere forskellige ting, uden du behøver næsten stå i skitøj.

Det kan være en fordel at installere en varmepumpe i garagen, som er en måde at opvarme på, det fungerer rigtig godt til mindre boliger eller rum. Find en varmepumpe til garagen sådan her. Her vil du både kunne læse om de forskellige typer af varmepumper, der findes, men også kunne få et bedre overblik over, hvor mange penge du egentlig kan forvente at skulle lægge i investeringen.

Luft til luft eller luft til vand?

Ved du, hvordan en varmepumpe fungerer? I udgangspunktet fungerer de ved, at de trækker varmen ud af luften udendørs, og sender det ind i det rum, der skal varmes op. Med en luft til luft-varmepumpe vil det ganske enkelte bliver sendt ind i hjemmet som varm luft. Det er en god løsning til garagen, hvor det ikke er nødvendigt at varme for eksempel vandet op eller kunne klare at radiatorerne skal have varmt vand igennem.

I helårsboliger er det til gengæld sjældent nok med en luft til luft-varmepumpe. Her kan I i stedet benytte jer af en luft til vand-varmepumpe, som netop kan erstatte jeres centralvarme og give vand i radiatorerne. Det er til gengæld også en noget større investering, men her skal I sammenholde med, hvor mange penge der reelt kan være at spare på, at I nu kan blive fri for at køre på elradiatorer, hvis det er noget, I tidligere har haft. 

Kommentarer