Magaxin

Gode råd til den nyligt udflyttede studerende

Artiklen er sponsoreret.

Når man begynder at studere på en uddannelse, så er det ganske normalt at skulle flytte til en ny by, der ofte også er større og lidt mere skræmmende end man måske er vant til. Derfor får du her et par gode råd til det praktiske, så du kan fokusere mere på at falde på plads i den nye by!

Indret med omtanke

Når du skal indrette din lejlighed, har du ofte meget begrænset plads. En etværelses kræver mere eller mindre en billig rumdeler. Du skal ikke ofre meget på den, men med en billig rumdeler har du mulighed for at adskille køkkenet fra din seng. Godt nok ikke med en dør, men det gør alligevel en forskel! Køb en billig rumdeler her og overvej desuden også om du bør finde en sovesofa. Igen handler det om at optimere pladsen mest mulig, og en sovesofa kan virkelig være vejen frem, når det kommer til at spare på pladsen.

Køb ind ud fra tilbudsaviser

Mad er ikke billigt, og slet ikke, hvis du bare køber ind, efter hvad hjertet begærer. Det er først og fremmest farligt at tage ud og handle uden en indkøbsseddel, fordi man da er mere tilbøjelig til at komme hjem med ting man ikke har brug for, eller allerede har. Dernæst er det nemmere at spare penge, hvis du kigger tilbudsaviser igennem, og ud fra dem bestemmer, hvad du skal have til eksempelvis aftensmad.

Tag cyklen når det er muligt

Forhåbentlig bor du tæt nok på dit studie, til at det ikke virker komplet uoverskueligt at skulle cykle derhen. Det er nemlig den metode der både er billigst og relativt hurtig, når først du har cyklen og har fået lidt øvelse ind. Du lærer undervejs den hurtigste rute, og konditionen skal også nok følge med efter lidt tid!

Kommentarer