Magaxin

Få vejhjælp til din bil hvis uheldet er ude

Artiklen er sponsoreret.

Er du en af de mange danskere, som har en bil? Så kan du sikkert nikke genkende til, at det giver en stor frihed, at man selv kan bestemme, hvornår man vil køre afsted. En bil kan fås i mange forskellige prisklasser og størrelser, men ens for dem alle er, at de kan gå i stykker, når man mindst venter det. Derfor kan det være en fordel, hvis man har vejhjælp. Der kan være mange grunde til, at ens bil går i stykker, men hvis den ikke kan køre, er det svært at få den flyttet, derfor er der mange fordele ved vejhjælp.

Giv dig selv tryghed med et abonnement

Det kan også være at bilen lige pludselig ikke vil starte om morgenen, eller den er punkteret enten derhjemme eller på vejen. Det kan være en irriterende situation, hvor man kan føle sig magtesløs, hvis man ikke har forstand på biler. Af den grund kan det være en god idé at have vejhjælp på din bil, så har du hele tiden mulighed for at få hjælp, hvis uheldet skulle opstå. Man kan tegne abonnement på vejhjælp. Det kan tegnes for 12 eller 24 måneder. Tryghed er vigtigt og med et vejhjælpsabonnement, er det muligt at blive mere tryg, da man har en sikkerhed, hvis der skulle ske noget. 

Undersøg dine muligheder

Med et vejhjælpsabonnement bliver man dækket ved startsvigt, hjulskift, bjærgning og fritrækning, døroplukning og bugsering til et AutoPartner værksted. Det er dog vigtigt at have for øje, at vejhjælp ikke dækker påhængskøretøjer eller i udlandet. Det kan være en god idé at undersøge, om man har tegnet en kaskoforsikring på ens private bil hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen. Hvis det er tilfældet, kan man via kaskoforsikringen få vejhjælp i EU. 

Kommentarer