Magaxin

Få en god tid i alderdommen på nyt plejehjem i Gribskov

Det kan være en svær tid, når du eller dine pårørende skal på plejehjem. Det er en stor beslutning, som kræver tid og mange samtaler for dem, som er involveret. Derfor er det også vigtigt, at plejehjemmet, man vælger, kan leve op til ens ønsker. Alle mennesker fortjener nemlig et godt liv og en god alderdom.

Nyt friplejehjem i Helsinge byder nye beboere velkommen primo 2024

Mariehjemmene åbner Friplejehjemmet Helene Marie i Troldebakkerne i Helsinge i februar 2024. Her bliver der plads til 90 beboere i alt, fordelt i 6 bo-grupper, der hver kan huse 15 beboere. Helene Marie bliver et moderne og bæredygtigt plejehjem med hyggelige gårdhaver og plads til det gode liv.

Nyt friplejehjem ønsker at skabe rammer for et godt liv

På Friplejehjemmet Helene Marie er de primære værdier, at alle fortjener et godt liv – og at man er fælles om at skabe rammerne for det gode liv.

Med udgangspunkt i værdierne tager livet på plejehjemmet udgangspunkt i:

·      At den enkelte beboer har indflydelse på sin egen hverdag.

·      Den enkelte beboer fortjener at få gode oplevelser dagligt, fx hjemmelavet mad fra eget køkken og sjove aktiviteter.

·      Beboernes sidste tid skal være af værdig – og fuld af respekt for beboeren.

Helsinge og omegn

Helene Marie ligger i Troldebakkerne tæt på by og natur. I den nærliggende skov er der mulighed for at lave mindre udflugter med beboerne. Et stisystem omkring bygningen kan benyttes til daglige gåture med personale eller pårørende.

Troldebakkerne station ligger mindre end 200 meter fra plejehjemmet.

Åbent Hus for kommende beboere og pårørende

Det nye plejehjem i Helsinge Helene Marieholder Åbent Hus for beboere og pårørende d. 15. og 28. november kl. 15-18. Her vil der være mulighed for at høre mere om det kommende plejehjem og hvilke tanker, der ligger bag. På dagen vil der være rundvisning i mindre grupper, og man vil kunne se fællesområderne og en bolig. Tilmelding er nødvendig, så der er plads og tid til alle besøgende på dagen. Skriv eller ring til Christina Bülow på mail: chri@mariehjem.dk eller mobil: 61 66 48 09 mellem kl. 9 – 12 på hverdage.

Kunne du tænke dig at arbejde med ældre på Helene Marie i Helsinge?

I forbindelse med at det nye friplejehjem åbner, søger Helene Marie også nye medarbejdere. Hvis

du synes, at det lyder som en spændende arbejdsplads og gerne vil høre mere, så har du mulighed for at komme til Åbent Hus for medarbejdere d. 25. oktober kl. 16-18 og høre mere om stedet og dets værdier. Tilmelding er ikke nødvendig her.

Du kan allerede nu se de åbne stillinger på hjemmesiden: helene.mariehjem.dk

Kommentarer