Magaxin

3 møbler, som er fede på din teenagedatters værelse

Artiklen er sponsoreret.

Din datter er blevet teenager, og det betyder, at mange ting ændrer sig hurtigt. Der skal ske en masse nyt, og det man havde som barn skal oftest gerne skiftes ud – ret hurtigt. Det kan blandt andet være, at ens børneværelse gerne må blive mere voksenagtigt over natten, i tilfælde af at venner eller lignende kommer på besøg. Står du og overvejer, hvordan du kan hjælpe din datter med at indrette hendes teenageværelse, så kan du læse med her for inspiration til tre oplagte møbler.

Køb sovesofa – den er et hit!

Det kan være super fedt at vælge en sovesofa til værelset, fordi det er hyggeligt for teenagere at overnatte sammen, og det bliver bare nemmere, hvis man har plads til det. De findes i alle typer og stile, og man kan samtidig få dem i meget forskellige prisklasser, så køb sovesofa og få en let overnatningsmulighed. Du har mulighed for at tjekke dem ud online, eventuelt sammen med din datter, så I sammen kan finde ud af, hvilken type hun bedst kan lide.

Et skrivebord er et must

Udover sovesofaen er det en god idé at kigge efter et skrivebord, hvor der er plads til, at din datter kan lave lektier, og hvis hun er mere kreativ og ønsker at male eller lignende. Det er også fint til, hvis der skal lægges make-up, og man har plads til sine produkter i nogle af skufferne og kan sidde ved skrivebordet og gøre det.

Tv-område hvis der er plads

Noget andet, I kan overveje, hvis der er plads på værelset, er at indrette et lille fjernsynshjørne, hvor din teenager kan ligge med sine veninder og se film og hygge. Det kan være dejligt med små kroge på et teenageværelse, når man har brug for at være i sit eget selskab og trække sig lidt fra resten af huset, så det er klart en overvejelse værd. 

Kommentarer